2014. 03. 11.

Blogfényképezőgép érkezett BLePister Sportblogjába

Van a blogoknak egy életszakasza, amikor olyan fejlettséget érnek el, hogy a blogban megírt tevékenységek megörökítéséhez saját fényképezőgép dukál. Eddig vagy a nagyméretű, sok helyet foglaló, de szép képeket készítő gépemmel, vagy a telefonommal készítettem képeket, utóbbihoz meg kell jegyezni, hogy én azt nem nevezném fotózásnak, esetleg vmi arra hasonlító tettnek. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy nem ártana, ha vennék egy külön gépet a blogomhoz, hogy ha biciklizni megyek, akár a zsebemben is elférjen, viszont legyen ügyes, legyen képes szemnek tetsző képeket készíteni.
A keresgélés folyamata nem tartott sokáig, nagyjából egy délelőtt alatt átnéztem a lehetséges kínálatot, a választás az alábbi képen látható Sony Cyber-shot DSC-N2-re esett, így meg is kaparintottam, nehogy vkinek eszébe jusson és elvigye előlem.

Múlt héten érkezett meg, már tapasztalgattam, mit és hogy és az a meglátásom, hogy erre a blogfényképezőgép pozícióra teljesen megfelelő lesz.
Már várom is, hogy beinduljanak a fejemben a tervező fogaskerekek és meginduljon a lábam a nagy és élménydús távok megtételére, hogy ezt szépen, az Olvasóim számára vizuálisan megtekinthetővé tehessem ezzel a kis ketyerével.
Remélem, kedves Olvasók, Ti is tűkön ültök már :)

(A fényképezőgép képének származási helye: http://www.cnet.com.au/)

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Természetesen kedves Író, már tűkön ülünk! ;)

BLePister írta...

;)